Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ …ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

 



Leviathan_gr


ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΛΑ…ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ….
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ …ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ …ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ …ΑΙΩΝΩΝ…ΤΥΧΑΙΟ ;;;;ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ …
Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ….ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΕΠΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ κ.ΤΖΑΒΑΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ….ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ….
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΕΓΩ Η ΑΔΑΗΣ … ΜΕΣΑ ΜΟΥ : Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;;; Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΤΟΥ HOBBES …ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ : ΟΤΑΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ….ΑΧΑ….
ΣΕ ΣΩΜΑ ;;;; ΜΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΩΤΑΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ …ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΣΤΗΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ….ΑΧΑ …ΑΡΑΑΑΑΑΑ…ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ …Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ…
ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ…ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ …ΩΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕ…..ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ….
«Εμείς, όμως, δεν είμαστε εκπρόσωποι του λαού εν ονόματι του οποίου βεβαίως ενεργούμε, αλλά με τη δικιά μας βούληση και τη δικιά μας θέληση, γιατί ακριβώς η Δημοκρατία αυτήν την οποία οργανώνει το Σύνταγμα ή είναι αντιπροσωπευτική ή δεν είναι Δημοκρατία».
12/12/2018 ΒΟΥΛΗ κΤΖΑΒΑΡΑΣ
ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ….ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ….ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ …
ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ….;;;; ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ…
ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ «ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ» ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ….ΑΛΛΑ Ο HOBBES ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΕΣΤΟΣ.... ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ …ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ …ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ……..ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΛΕΒΙΑΘΑΝ….
ΜΑΛΙΣΤΑ …ΟΚ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ…. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ;;….ΕΛΑ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕ…ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΕΠΙΔΗΜΙΑ …ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΣΕΛ 267
ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ …. ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ …ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΥΧΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ HOBΒES ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…
ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ …ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ….
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ….ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΑ» ΒΟΥΛΕΥΤΗ … ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΑΙΣΧΗ ΛΕΕΙ…..ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ….ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ …ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ….
ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ :

https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/?fbclid=IwAR2I80uN984A5VyEkhuieutZQHoBpO7R2K8cUf-txevvDDBmvFDWlE-t3BU#d81964fa-2042-47b9-81d5-a9b401031476

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ :

<<Οι έννοιες έχουν μια φόρτιση πολιτική αλλά στην ουσία είναι έννοιες νομικές… (Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο κ.ΤΖΑΒΑΡΑΣ…)

…..όταν, μιλάμε για τους Βουλευτές τους οποίους εκλέγει κάθε τέσσερα χρόνια ο λαός για να συγκροτήσει με αυτούς το αντιπροσωπευτικό Σώμα που λέγεται «Βουλή», θα πρέπει προφανώς να γνωρίζουμε ότι αυτοί οι Βουλευτές είναι οι αντιπρόσωποι και όχι οι εκπρόσωποι του λαού. 

Εκπρόσωπο, παραδείγματος χάρη, έχει η ανώνυμη εταιρεία, έχει το νομικό πρόσωπο έχει δλδ αυτό το πλάσμα που πολλές φορές χρησιμοποιεί το δίκαιο και το σύνταγμα για να ύπαρξει στην πραγματικότητα θα πρέπει να δανειστεί την φωνή κάποιου φυσικού προσώπου για να εκφράσει την βούληση του .

 Εμείς, όμως, δεν είμαστε εκπρόσωποι του λαού εν ονόματι του οποίου βεβαίως ενεργούμε, αλλά με τη δικιά μας βούληση και τη δικιά μας θέληση, γιατί ακριβώς η Δημοκρατία αυτήν την οποία οργανώνει το Σύνταγμα ή είναι αντιπροσωπευτική ή δεν είναι Δημοκρατία.

Αυτή λοιπόν η έννοια της αντιπροσώπευσης είναι που μας δίνει το δικαίωμα να μιλάμε για δημοκρατία σήμερα.
(ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;; ΕΝΝΟΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ κΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ (ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΛΔ) ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ...ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ...ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ...ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.. ΑΧΧΧ ΕΛΛΗΝΑ ΑΧΧΧ...ΤΟΣΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...)

 Άρα, λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα από την αρχή δεν είμαστε βοηθοί εκπληρώσεως του λαού, ο οποίος εξακολουθεί να υπάρχει παράλληλα με εμάς και βεβαίως το Σύνταγμα δεν έχει υιοθετήσει αυτά που κάποτε υπήρχαν σε κάποιες συγκεκριμένες ιστορικές εποχές όπου αποπειράθηκαν οι πολίτες της Γαλλίας να οργανώσουν ένα καινούργιο σύστημα με την επανάσταση του 1870. 

Βεβαίως στην Κομμούνα του Παρισιού δεν είχαν άμεση δημοκρατία, αλλά είχαν ένα αντιπροσωπευτικό σώμα με τη μόνη διαφορά ότι εκεί υπήρχε η ανακλητότητα. Εδώ, λοιπόν, ο λαός μάς εκλέγει ως αντιπροσώπους του και μας εκλέγει για τέσσερα χρόνια». 

άρα λοιπόν αυτού που μιλάμε τώρα και προσπαθούμε να το θεσπίσουμε(;;;) και να το κάνουμε αντικείμενο της συνταγματικής αναθεώρησης προτείνοντας ένα σύστημα ή ένα παρα-σύστημα αμεσοδημοκρατικών ρυθμίσεων, που προφανώς και δεν καταφάσκει στη γενική αρχή αυτού που το Σύνταγμα ορίζει ως δημοκρατικό πολίτευμα και αυτό το δημοκρατικό πολίτευμα το ορίζει να είναι θέλει να είναι αντιπροσωπευτική δημοκρατία δλδ εμείς είμαστε ο λαός(ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ)

Αυτή είναι πολύ μεγάλη σημασία των όσων έλεγε σε αυτό το περιώνυμο βιβλίο του Χομπς “de cives” εκεί σε μια παράγραφο πολύ σημαντική έλεγε ότι «ορίζοντας  ο λαός τους αντιπροσώπους του με έναν τρόπο που είναι συμβολικός αλλά ταυτόχρονα είναι και αποτελεσματικός συγκροτείται σε σώμα δλδ γίνεται κοινοβούλιο και ταυτόχρονα γίνεται πρόσωπο γίνεται νομικό πρόσωπο»

……………………………………………………………………………………………………………………………..

η αναθεώρηση δεν μπορεί να έχει αντικείμενο άλλο πράγμα εκτός από εκείνους τους κανόνες τους συνταγματικούς που οργανώνουν και ρυθμίζουν την δημοκρατία ως πολίτευμα και όχι την δημοκρατία ως διαδικασία>>



ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ..

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΓΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ....ΠΑΓΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .... ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ...ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΠΑΡΣΗ ...

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ...

ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ …ΑΧΧΧΧΧ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΘΡΩΠΟΥΣ ….ΑΧΧΧΧ….
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ …ΔΛΔ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ Η ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΗΜΟΣ+ΟΥΣΙΑ= ΔΗΜΟΣΙΟ)
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΣ Η ΚΡΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ …
ΑΝΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ …ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ….

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ε.ΣΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ...ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ...

ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ 




ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

email:esymooudaniwn@gmai.com

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2373024116

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                     


65320454_484108932335807_5081544600112332800_o



ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου